Din ce in ce tot mai multe companii realizeaza impactul real al designului de la locul de munca asupra productivitatii, retentiei si sanatatii angajatilor lor, si astfel din ce in ce tot mai multi investitori plaseaza crearea unor locuri de munca “prietenoase” pe lista prioritarilor lor.

Crearea unui loc de munca prietenos se poate realiza in primul rand prin designul acestuia, prin alegerea unei pardoseli durabile, sanatoase si flexibile, iar mocheta office de trafic intens pentru birouri de la Sandpex este o astfel de pardoseala.

Mocheta profesionala de trafic intens pentru birou

Mocheta dale pentru birouri este o pardoseala durabila special creata pentru utilizare in zonele cu trafic intens si extrem din cladirile de birouri. Alegerea unui mochete profesionale de trafic intens cu fir buclat este o alegere durabila in spatiile de birouri cu trafic intens atat in varianta la rola cat si in varianta dale 50 cm x 50 cm, mocheta profesionala fiind testata si certificata pentru folosirea in zonele cu scaune cu rotile asigurand o rezistenta si calitate ridicata chiar si atunci cand sunt expuse presiunilor severe de trafic.

Mocheta dale de trafic intens pentru birouri este o pardoseala sanatoasa prin tratamentul antimicrobian Ultra-Fresh ce este aplicat pe firele mochetei, acesta oferind prospetime, protectie igienica si suprimarea mirosului in orice mediu.

Flexibilitatea pardoselii este data de disponibilitatea mare de culori ceea ce ofera mochetei dale de trafic intens pentru birouri multe optiuni de combinare si creare de modele. Multe culori au complementar desene de linii cu design elegant, asimetric.
Atat in varianta de mocheta profesionala la rola cat si in varianta de dale mocheta, mocheta profesionala de trafic intens este foarte potrivita pentru utilizare atit in institutii de invatamant, centre de ingrijire, spatii de birouri cat si in spatiile HoReCa.

Vrei sa vezi cum poti creste productivitatea angajatilor tai prin crearea unor locuri de munca prietenoase cu ajutorul mochetei office de trafic intens ?

Contacteaza-ne aici sau la tel 0742-853757 pentru a-ti trimite informatii importante pentru tine si proiectul tau.