Sandpex

Go to content

Main menu

Mocheta de trafic intens pentru hotel

PRODUSE

SANDPEX importa, comercializeaza si monteaza mocheta de trafic intens sau extrem, mocheta cu desen de serie sau mocheta cu desen personalizat, mocheta buclata sau mocheta cu fir taiat , mocheta pentru hoteluri, mocheta pentru restaurante, dale de mocheta pentru birouri, mocheta pentru spatii publice sau mocheta de lux pentru resedinte private sau vile.

Noi va oferim exclusiv mocheta importata din Germania.

Mocheta de trafic intens  este ignifugata, antistatica, are numar mare de noduri/mp ceea ce-I confera rezistenta in timp la trafic intens sau extrem, rezistenta la actiunea scaunelor cu rotile, este usor de intretinut si isi pastreaza  calitatile estetice de-a lungul timpului. In plus, mocheta prezinta avantajul de a izola fonic si termic fiind pretabila la incalzirea prin pardoseala.

Pentru Hoteluri si Restaurante folosind mocheta potrivita se va obtine un ambient placut, primitor, relaxant, luxos, clasic sau extravagant. SANDPEX ofera toata gama de mocheta cu clasa de trafic 3.2 – generala pentru spatii publice sau clasa de trafic 3.3 – intensa pentru spatii publice, destinata spatiilor hoteliere de la ** la ***** pentru camere, coridoare, receptii, restaurante.

Desi initial mocheta a fost folosita exclusiv pentru a acoperi pardoseala, in prezent, aceasta a devenit mult mai mult, reprezentand un mijloc prin care arhitectii si designerii de interioare personalizeaza si dau viata spatiului interior.

Tendinta realizarii de interioare personalizate (cu design propriu, sigla, logo sau orice alte insemne grafice preluate din desenul altor decoratiuni din ambient) a luat o amploare tot mai mare in ultimul timp si in Romania. Noi venim in intampinarea acestor cerinte si oferim posibilitatea transpunerii in practica a imaginatiei dumneavoastra, intrand in domeniul artei prin posibilitatile tehnologice ale partenerului german Halbmond. Avem posibilitatea sa realizam design-ul mochetei dupa ce alegeti mobilierul si restul de decoratiuni interioare (perdele, draperii, lustre, candelabre, etc.) preluand in design-ul mochetei elemente si culori din desenul celorlalte decoratiuni folosite. De asemenea  putem oferi si mocheta cu elemente de design fluorescente (pentru localuri de noapte).

Mocheta personalizata ofera confortul si luxul necesar satisfacerii celor mai exigente cerinte ale vizitatorilor. SANDPEX ofera produse cu design deosebit, confortabile, rezistente la trafic, usor de intretinut, la cel mai bun raport calitate-pret .

Mocheta de trafic intens cu desen de serie (colectia Hospitality)

Pentru a veni in sprijinul clientilor, producatorul german Halbmond a realizat o colectie de design-uri de serie, cu posibilitatea de a schimba culorile din compozitia design-ului, in limita culorilor de serie propuse de producator pentru fiecare categorie de modele. Deasemenea se poate renunta la elemente din design-ul ales, dar nu se poate adauga nimic. Avantajul alegerii unui desen de serie din aceaste colectii este acela ca pretul scade cu cca. 15 – 20% fata de mocheta personalizata.

Descarca catalog mocheta de trafic intens Hospitality 2

Descarca catalog mocheta de trafic intens Hospitality 3

Descarca catalog mocheta de trafic intens Quickstep  Back to content | Back to main menu